2310558313 6973797677, 6978620969 Θεσσαλονίκη
hero image
 
 
     
  ΜΕΝΙΟΣ
DAF SERVICE | Εξειδικευμένο Συνεργείο Φορτηγών DAF & Λεωφορείων Θεσσαλονίκη


Το συνεργείο φορτηγών και λεωφορείων “ΜΕΝΙΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο Ελευθέριο, είναι καθημερινά κοντά σας και πάντα έτοιμο να φροντίσει για την σωστή συντήρηση και επισκευή του φορτηγού και του λεωφορείου σας. 

Αποτελεί εξειδικευμένο συνεργείο φορτηγών DAF που από το 1984 προσπαθεί καθημερινά για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. 

Έχοντας ενταχθεί στην ομάδα και η 2η γενιά, το συνεργείο φορτηγών και λεωφορείων, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες, ενώ δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται διαρκώς προκειμένου να μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη.
 
     
   
 
 
     
  ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ
 
  προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες συντήρησης και επισκευής DAF φορτηγών και λεωφορείων. Ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνονται o εντοπισμός και η διάγνωση βλαβών, η συντήρηση του κινητήρα, συστήματα φρένων και οποιαδήποτε άλλη εργασία προκειμένου το φορτηγό και το λεωφορείο σας να λειτουργούν άψογα.

To έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να εξετάσει σχολαστικά το DAF φορτηγό και το λεωφορείο σας, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.
 
     
 
 
 
     
  ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
Διαθέτουμε κινητό συνεργείο και είμαστε πάντα έτοιμοι να σπεύσουμε στο σημείο που βρίσκεται το φορτηγό ή το λεωφορείο σας και να φροντίσουμε για την άμεση και άψογη επισκευή του.
 
     
 
 
 
     
  Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές.  
     
     
  2310558313
6973797677 ή 6978620969
 
     
 
 
 
   
 
 
 
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ 
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
 
     
  Για οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεται με το DAF φορτηγό και λεωφορείο σας, δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από καινούρια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, γνήσια και aftermarket, προκειμένου το φορτηγό ή το λεωφορείο σας να επισκευαστεί άμεσα και σωστά.
 
     
  Παράλληλα, σε εμάς θα βρείτε και ποικιλία από μεταχειρισμένα φορτηγά DAF. Είμαστε στην διάθεσή σας για να ακούσουμε τις επιθυμίες και μαζί να βρούμε το φορτηγό DAF που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας. 

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, ενημερώνεται διαρκώς για όλες τις εξελίξεις στο χώρο, ενώ σε κάθε εργασία τηρεί αυστηρά τις προδιαγραφές του κατασκευή, δίνοντας έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

 
 
 
 
 
 

 


 

 
     
 
 
  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι πάντα η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη αλλά και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να σας δώσουμε πάντα τις καλύτερες λύσεις.
 
 
 
 
     
  ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να κλείσετε το ραντεβού σας ή επισκεφτείτε το συνεργείο φορτηγών και λεωφορείων στο Ελευθέριο Θεσσαλονίκης και είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε ικανοποιημένη τόσο από την ποιότητα των υπηρεσιών μας όσο και από την άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρουμε.
 
     
     
     2310558313  
  6973797677 ή 6978620969