2310558313 6973797677, 6978620969 Θεσσαλονίκη
 
 
 
     
 
ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Με το κινητό συνεργείο μας, είμαστε πάντα έτοιμοι να σπεύσουμε στο σημείο που βρίσκεται το φορτηγό ή το λεωφορείο σας και εμείς θα φροντίσουμε για την άμεση και άψογη επισκευή του.
 
     
     
 
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Προσφέρουμε μια εκλεκτή επιλογή ανταλλακτικών για φορτηγά DAF και λεωφορεία, περιλαμβάνοντας καινούρια και μεταχειρισμένα, γνήσια και aftermarket.
 
     
     
 
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑ

Διαθέτουμε μεταχειρισμένα φορτηγά DAF, τα οποία είναι σχολαστικά ελεγμένα για την ποιότητά τους. Ελάτε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε το ιδανικό όχημα που θα ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες σας.
 
     
 
 
 
 
     
  Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές.  
     
     
  2310558313 ή 6978620969  
     
 
 
 
     
  ΜΕΝΙΟΣ
DAF SERVICE | Εξειδικευμένο Συνεργείο Φορτηγών DAF & Λεωφορείων Θεσσαλονίκη


Το συνεργείο φορτηγών και λεωφορείων “ΜΕΝΙΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο Ελευθέριο, είναι καθημερινά κοντά σας και πάντα έτοιμο να φροντίσει για την σωστή συντήρηση και επισκευή του φορτηγού και του λεωφορείου σας. 

Αποτελεί εξειδικευμένο συνεργείο φορτηγών DAF που από το 1984 προσπαθεί καθημερινά για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη....
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
 
 
 
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Στον δυναμικό κόσμο των φορτηγών και των λεωφορείων, η τακτική συντήρηση και η σωστή επισκευή τους είναι απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την απόδοσή τους...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
     
     
  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;
 
     
  Εμπειρία
Με περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, είμαστε εξειδικευμένοι στη συντήρηση και την επισκευή των οχημάτων DAF.
 
     
  Εξειδίκευση
Αφοσιωμένοι αποκλειστικά στα φορτηγά DAF και στα λεωφορεία, έχουμε την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε.
 
     
   
     
     
  Συνεχής εκπαίδευση
Το προσωπικό μας είναι συνεχώς ενημερωμένο για τις νέες τεχνολογίες και τις τεχνικές επισκευής, για να μπορέσουμε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε εσάς.
 
     
  Αξιοπιστία
Μπορείτε να εμπιστευτείτε το όχημά σας στα χέρια μας, γνωρίζοντας ότι θα το φροντίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 
     
  Εξυπηρέτηση πελατών
Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η προτεραιότητά μας. Προσφέρουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση και πάντα ακούμε τις ανάγκες σας.
 
     
 
 
 

 


 

 
 
 
 
01.
ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
02.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ
ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
 
03.
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
 
04.
ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
 
 
 
 
 
     
  ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να κλείσετε το ραντεβού σας ή επισκεφτείτε το συνεργείο φορτηγών και λεωφορείων στο Ελευθέριο Θεσσαλονίκης και είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε ικανοποιημένη τόσο από την ποιότητα των υπηρεσιών μας όσο και από την άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρουμε.
 
     
     
     2310558313  
  6973797677 ή 6978620969